Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

dissabte, 1 de març del 2008

Després de l'estrena

Escric aquest post amb la sensació agredolça d’haver moderat una conferència entretinguda i enriquidora on hem tingut l’oportunitat de gaudir de la coneixença política de la xarxa de Saül Gordillo i d’un sopar ple d’anècdotes i de bon humor, però amb el contrapunt que els internautes s’han perdut l’àudio de la primera part de la jornada per canvis d’última hora d’ustream.tv que, malgrat tot, hem pogut solucionar quan començaven les preguntes i això ha afavorit una participació des de la xarxa que ha estat notable, però sobretot el desconcert important l’he tingut amb la poca presència de públic no blocaire.

Durant una setmana que he aparegut en tots els mitjans de comunicació locals, tant de premsa com de ràdio i televisió no dec haver sabut transmetre el sentit que des de la Bagesfera li volíem donar a aquesta presentació. Escrivia fa un temps quan encara tot plegat era un projecte les diferències que veia entre el públic a qui havien anat dirigides les jornades de la Catosfera i el públic a qui preteníem oferir les pròpies de la Bagesfera. I segurament estava equivocat.

Desconec si entre els blocaires existeix molt autoconsum i la majoria dels que llegim altres blocs som els mateixos blocaires o el públic s’ha pensat que les jornades serien molt tècniques o durant aquestes dates d’eleccions la població va molt saturada de debats i mítings. En tot cas no defallim en l’esforç de donar-nos a conèixer i portar al Bages conferenciants i tertulians que a banda de pertànyer al món digital tenen qualitat contrastada fora de la xarxa.

El proper divendres 14 de març ens tornem a trobar a la Plana de l’Om o a la xarxa per a seguir Marc Vidal amb “Blocs i blogologia”. Aprofito l’avinentesa per dir que si no hi ha cap entrebanc el moderador d'aquesta segona jornada serà Oriol Mayordomo.