Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

divendres, 11 de gener del 2008

Arrenca la Bagesfera

Demà divendres a dos quarts de vuit del vespre a la Sala de reunions de la Biblioteca del Casino arranca la Bagesfera amb la primera reunió presencial. Molts han estat els missatges que ens hem transmès aquestes darreres setmanes però gairebé la majoria de nosaltres ni ens coneixem i si no hi ha cap incorporació de darrera hora setze som els blocaires de la Catalunya Central convocats. Dic de la Catalunya Central perquè qui hagi estat atent als mitjans de comunicació (Avui, ACN, 3cat24, Nació Digital, edició de paper de Regió7) haurà llegit que tenim entre nosaltres a dos companys del Berguedà. La Bagesfera és oberta també a aquells blocaires de comarques veïnes que en aquests moments no tinguin un ens comarcal propi però vull deixar ben clar que amb aquesta convidada no pretenem absorbir ni centralitzar tota aquesta zona pel Bages.

A l’espera de que algun dels darrers blocaires que han entrat a la Bagesfera ens comuniqui quin és o són els blocs que administra, per ara tenim una llista molt atractiva i variada (els cito cronològicament per ordre d’entrada):

- Eduard: Pau and the cucunuts. Que maco és ser pare...
- VS!:
manres.blogspot. Art, concerts, fires, pensaments, personatges...
- Jonatan Triviño:
Blog de Jonatan Triviño. Política socialista des de Manresa.
- Joan Barrios:
Cada dia, pas a pas... fent camí. Natura, salut, pau, llibres...
- Albert Marañón:
El blog del Marañón. Política d’Iniciativa des de Sant Joan de Vilatorrada.
- Sor Lucía Caram:
Sintonía Cordial. Solidaritat, cordialitat, família, amistat i amor a Déu.
- Xavier del Nord:
Catalans_info. De la terra... i del Berguedà.
- Questionaire:
Faq you. Curiositats, vídeos, series, cinema...
- Moisès Rial:
Llibertats. Política, sindicalisme i reivindicacions des de Puig Reig.
- Xavier Sucarrats:
Bloc Personal de Xavier Sucarrats. Actualitat, pensaments, Santpedor,...
- Ramon Marquillas:
Ara li fan el mànec. Política i actualitat des de Sant Joan de Vilatorrada.
- Pere Fontanals:
La muntanya russa. Que si esteu aquí ja em coneixeu.

Ja disposem de Bagesfera.cat com a domini i només esperem que ens posem d’acord amb el disseny del portal com més aviat possible i pugui ser operativa dintre de pocs dies. El 28 de desembre s’encetava tot amb un grup de correus i ara ens queda triar el nostre futur. En la capacitat que tinguem de fer-nos la Bagesfera nostra es decidirà si el projecte triomfa. En tot cas podrem seguir la seva evolució des del portal.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquí el vostre humil servidor de les terres altes que molt probablement tingui el bloc més indefinit i poc seriós de tots els que conformen la bagesfera, voldria agrair a tots vosaltres que se'l hagi tingut en consideració tot i la llunyania geogràfica.

Aquest "perifèric" està encantat de formar part d'aquest projecte i en farà difusió encare que només sigui per agraïment i "hasta per fer-se el xulu"

Salut i €