Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

diumenge, 9 de desembre del 2007

Foto-multes a la plaça de Sant Ignasi?

Fa uns dies escrivia sobre l’incivisme d’alguns conductors que malgrat que la plaça de Sant Ignasi s’ha transformat en un ampli espai de vianants paren, estacionen o aparquen els seus vehicles envaint la plaça sense cura ni respecte cap als veïns que volem gaudir d’aquesta nova àrea de calma. Sap greu a més perquè les obres són noves i el barri antic i hem d’aprendre a respectar-lo per aconseguir el lent procés de canvi que se’ns ha promès i alguns ens hem cregut.

Des de la finalització de les obres els carrers de Santa Llúcia i Escodines restaran només oberts pels vehicles de veïns i de serveis. Qualsevol altre transit serà prohibit però sospito que essent dos carrers que comuniquen zones distants seran aprofitats per propis i estranys per escurçar distàncies fent el pillo o a plena llum del dia.

Seria el sistema de les Foto –multes que ja s’utilitza al carrer Sobrerroca un bon sistema de control de l’accés de vehicles als carrers de Santa Llúcia i les Escodines des de la plaça de Sant Ignasi? O amb una major presència policial ja n’hi hauria prou? O ja està bé de sancionar el conductor coartant la seva mobilitat?

He incorporat una enquesta per a qui vulgui votar. Jo he votat per la primera opció sempre que els ingressos repercuteixin en millores pel nucli antic. És un vot per ordinador, no es poden fer votacions massives. Espero la vostra aportació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

...vale, pero us heu fixat que les baldoses de Escodines ja es queixen..????

Pere Fontanals i Bosch ha dit...

Per això mateix s'ha de limitar el trànsit per Escodines i Santa Llúcia sigui amb foto-multes, sigui amb pilons hidràulics

Anònim ha dit...

a mi ja em sembla bé que es converteixi en zona peatonal, però m'hagués agradat que pels que som veïns de la zona (jo visc a Santa Llúcia) ens haguéssin solucionat el tema de l'aparcament, perquè no tots disposem de pàrquing privat, i el pàrquing de la fàbrica està plegat de cotxes abandonats... Potser aquí si que caldria un control més freqüent... Limitar el trànsit a Santa Llúcia, és díficil de dir, perquè és una de les poques entrades amb cotxe que té el nucli antic. Pot ser molt bonic que tot el nucli fos peatonal... però això voldria dir que les persones que hi vivim no hauriem de tenir cotxe, i això no és just.