Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

diumenge, 2 de desembre del 2007

Benvinguts a l'aparcament de la plaça Sant Ignasi

Torna a tocar Manresa. Més concretament el barri on visc. Aquest divendres saltant-nos tots els terminis de finalització d’obres sembla que el gruix de la remodelació de la plaça de Sant Ignasi ha acabat. Bé, queden uns pocs serrells que ja no compto que es demorin molt. Faltarà després la jardineria que suposo que serà una acció conjunta entre la plaça, les Escodines i el carreró que passa per darrera del Museu.

Aquests dies m’he sulfurat veient que malgrat ser obra nova, el tros del carrer Viladordis de darrera del Museu i tot el carrer de les Escodines fins a arribar al punt cec de la plaça Sant Ignasi s’ha transformat en un aparcament públic i gratuït amb llicència municipal per a fer el que doni la gana. Ara s’han acabat les obres a la plaça Sant Ignasi i aprofitant l’enllaç amb el carrer Montserrat els cotxes han començat a aparcar davant la Caixa Manresa i ho faran al peu de la baixada dels Drets quan en tinguin oportunitat.

El pitjor de tot plegat no és que faltin pilones que facin frontera entre allà on poden i on no poden estacionar o parar cotxes, m’imagino que és una mesura que l’ajuntament ja té prevista. El pitjor de tot plegat és que hi hagi conductors que necessitin constantment la tutoria, l’atenció i la sanció de l’administració per a funcionar, que no puguin valorar ells mateixos el que és correcte i el que no, com que deixar el cotxe estacionat enmig d’una plaça perjudica els vianants, és molt poc ètic i fa lleig.

Esperem que això que passa ara sigui conseqüència de la proximitat de les obres i que en breu s’hi posi fil a l’agulla, perquè es curiós veure com la Policia Local no s’acosta a la zona ni per casualitat. Deu ser que és més fàcil i menys perillós posar multes en altres parts de Manresa.

1 comentari:

Pere Fontanals i Bosch ha dit...

Dilluns. Migdia. S'han situat sis jardineres davant la Caixa Manresa de la Plaça Sant Ignasi. Resta per veure com es soluciona el tema dels cotxes aparcats a les Escodines.