Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

dimecres, 13 de febrer del 2008

Business Networking Event a Manresa

La consultora Comercial Pime juntament amb Cambra de Manresa organitzem el proper 11 de març la primera trobada instantània d’empreses Business Networking Event (BNE) del Bages amb la intenció d’agrupar una vintena de micros i petites empreses en reunions exprés de presentació per tal de fomentar els intercanvis comercials i crear sinèrgies comunes.

La dinàmica consisteix en fer el màxim de contactes i presentacions en el temps establert per l’acte. Així s’aniran realitzant reunions de dues en dues empreses de cinc minuts cadascuna fins que tots s’hagin presentat a tots i d’aquesta manera s’aconsegueixen dinou contactes en tot just dues hores. L’invent no és nou; com en la majoria d’aquests casos parteix dels Estats Units i serveix tant per a esdeveniments sectorials, com geogràfics, com per volum d’empresa.

A Manresa es pretén que les vint empreses siguin de serveis i d’una mida d’entre cinc i vint-i-cinc treballadors per facilitar la coincidència d’interessos tant a l’hora d’establir negoci com a l’hora de trobar àrees de col·laboració. És una fantàstica oportunitat per a les empreses petites de crear xarxa amb serveis d’interès i en molts casos complementaris.

La notícia ja ha aparegut als mitjans de comunicació i és important apuntar-s’hi com abans millor. Des de l’organització hem limitat el nombre d’empreses a vint per a què el format sigui àgil i no es faci pesat. De totes maneres si hi haguessin moltes sol·licituds s’estudiaria la possibilitat de fer-ne una segona edició. Tal com es presenta el panorama econòmic proper no ens podem permetre deixar passar oportunitats.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Penso que es tracta d'una interessant iniciativa, de debò.