Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

dijous, 13 de març del 2008

Adéu a Més Manresa

Després de malviure ultimament els dimarts, dijous i divendres sota mínims de personal i infraestructures, el darrer dels diaris Més de TLBGrup s’acomiada aquesta setmana. Abans han cremat Terrassa, Sant Cugat, Sabadell, Cornellà i L’Hospitalet. Ara fina Manresa. Vist amb perspectiva l’autèntic drama de tot plegat no és ja el final de la història sinó un inici empresarial cimentat en l’ambició, les ànsies de poder i l’enveja en comptes de en la professionalitat, el rigor i el servei a la comunitat. I també la mirada insolent des del púlpit de qui tenint la vida ben arreglada juga a titelles amb uns treballadors que arriben amb dificultats a final de mes. Per bé dels quatre companys que encara queden a l’empresa desitjo de tot cor que el setmanari que han d’encetar amb pretensions més humils doni per a pagar els seus sous i gaire rés més.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A Tarragona aquesta capçalera està crean força mala maror entre els qui hi han treballat, que són molts, doncs no paguen els salaris endarrerits. D'altra banda està molt arrenglerada políticament al Psc.

Anònim ha dit...

El Més Manresa no va desaparèixer aquest mes. Ho va fer el desembre quan es va acomiadar de mala manera a tot l'equip. I un petit detall... els dos 'nens del Basi' que continuen a l'empresa, no tenen problemes per arribar a final de mes. Dirieu que 1.600 euros és un mal sou per fer la feina que fan? És el lloc on es paga més bé l'acció de 'copiar y pegar' notícies!