Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

dissabte, 1 de març del 2008

Vasco Press tendenciosa

Pot semblar una anècdota però no ho és. És molt comú en tota la informació que tracta conflictes entre extrema dreta i extrema esquerra. Unes vegades és amb tota la intenció del món i altres perquè el periodista es deixa portar per una inèrcia invisible. Capçalera d'una informació de Vasco Press: “La Ertzaintza ha detenido a dos personas por los incidentes registrados este mediodía en San Sebastián, donde radicales han cruzado contenedores y apedreado un autobús para tratar de reventar un acto electoral de la Falange Española.” Fixeu-vos qui són definits com a radicals i qui com un partit polític normal.

A un altre nivell em pregunto com pot ser que ANV i PCTB no puguin presentar-se a les eleccions espanyoles per vinculació amb ETA i la Falange Espanyola de las JONS pugui saludar com ho va fer Hitler, Mussolini i Franco sense que declarin el partit fora de la llei.

[tafaneja-la]

1 comentari:

Unknown ha dit...

Es callen que a l'acte hi participava l'Ynestrillas, detingut com a mínim tres vegades, una el 85 per un tiroteig amb un cotxe patrulla de la policia a Madrid, dues el 89 per l'assassinat de Josu Muguruza i les ferides a Iñaki Esnaola, hotel Alcalà de Madrid i tres per un afer de tràfic de drogues a una discoteca.