Correu a Pere Fontanals i Bosch en anglès en francès en espanyol

divendres, 14 de març del 2008

Jocs de cucanya a Esquerra

En un pis particular entre la 1:00 i les 3:00 de la nit de diumenge a dilluns Xavier Vendrell, Anna Simó, Josep Vall i el propi Puigcercós acordaven tirar endavant tot allò que havien preparat durant tant de temps. No hi havia nocturnitat, la nit passava per allà accidentalment. No hi havia inquietud, el país bé pot esperar una altra revolució d’Esquerra i deu anys més. No hi havia interès particular, Catalunya renaixerà d’entre les cendres gràcies a aquest nou impuls. No hi havia maquiavelisme, el florentí hauria agafat notes.

A Manresa mentrestant Gés i Perramon segueixen xiulant la tonada del bipartidisme com a culpable de la castanya d’Esquerra. Només Montserrat Selga encerta a fer autocrítica. Això sí, la roda de premsa amb les conclusions locals es realitza just abans de una reunió de gairebé 30 militants del partit no fos que s’aprovés una declaració incòmode que transmetre a la ciutadania.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En dues ocasions vaig negociar , més ben dit vaig intentar negociar, pactes amb esquerra. Sempre ens varem entendre de primera, marxavem a dormir amb pacte fet, al dia següent al matí el regió7, sortia la foto del pacte tancat amb PSOE i ICV. No he entès mai res. D'esquerra, només he constat la seva debilitat i fascinació pel PSOE, espero que pel seu bé comencin a canviar. Si del PP marxa Acebes i Zaplana, d'Esquerra a de marxar Carod i Puigcercós, tots dos són el mateix. Crec que a més esquerra a rebut un toc per revisar la seva política de pactes.

Ramon